Noua echipă LSM Drift Team promite un nou proiect de succes

LSM Drift Team a început lucrările la cel mai spectaculos proiect de până acum. Așa cum am promis și într-o postare anterioară, lucrăm la o nouă mașină care să ridice drift-ul la rang de artă.

Echipa noastră muncește din greu la o mașină de drift care să ofere show-uri de neuitat, mult mai competentă și profesionistă decât vechiul e36 care ne-a reprezentat organizația ani la rând. Promitem că noua mașină să fie mult peste așteptările tuturor, iar nopțile lungi de muncă și provocările ce vor apărea în timpul construcției acestui E46 să se justifice în momentul primei noastre apariții pe scena driftului.

15110360_1219994744689984_4543399734795962142_o

Considerăm că merităm mai mult, trebuie să trecem la nivelul următor, suntem capabili să producem o mașină care să reprezinte cu succes imaginea LSM-ului, știm cu siguranță că noul nostru proiect va cântări greu în imaginea noastră, iar aceste lucruri ne motivează să dăm tot ce avem mai bun.

LSM Drift Team promite un proiect de succes.

Prin acest proiect ne propunem să impresionam publicul prin show dar nu și în ultimul rând partenerii și sponsorii care sunt mereu alături de noi. Ținând cont că suntem niște studenți pasionați de lumea auto și bugetul nostru este specific acestei perioade, așteptăm cu interes noi sponsori care să ne ajute în bunul mers al activității desfășurate de noi.

Mulțumim:
#3m
#PetromPăcurari
#SigurLaVolan
#AutoStingProtectVaslui
#Policolor
#ProJLAutomobile
#StavmarMagazinCaminT10
#newLSMDriftTeam