LSM a participat la TREASURE HUNT – DESCOPERĂ TUIASI

treasure-huntSâmbătă, 12 noiembrie a avut loc competiția TREASURE HUNT -DESCOPERĂ TUIASI la care,fără nici o urmă de îndoială, LSM a fost prezentă și reprezentată de o echipă formată din 3 oameni,sub denumirea de LSM Seekers.

Competiția s-a desfățurat în cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi”,fiind organizată de către Fundația Universitară ,,Gheorghe Asachi” din Iași. Planul de acțiune al concursului a fost unul ușor de urmat,mai exact : fiecare echipă trebuia să meargă în fiecare facultate din cadrul Politenicii,conform unei hărți. Acolo erau așteptați de către un profesor,care îi ghida către un laborator,unde li se prezenta,timp de un minut, o lucrare de laborator. În timpul acesta, concurenții trebuiau să acorde atenție lucrării repective deoarece,la final, unul dintre ei era invitat să extragă un cartonaș pe care era scris un cuvânt pronunțat în lucrare. Persoana care a ales cartonașul trebuia să descrie verbal, să mimeze sau să deseneze cuvântul, astfel încât ceilalți coechipieri să-l ghicească într-un timp cât mai scurt.

Competiția a fost strânsă, au fost 13 echipe, însă echipa LSM Seekers s-a făcut încă o dată remarcată, ocupând locul al treilea. A fost o experiență plăcută care ne-a testat abilitățile, spiritul competitiv și cel de echipă.