Înscrieri – Mecanica Are Talente

Mecanica Are Talente este un eveniment organizat de Liga Studenților de la Mecanică împreună cu Facultatea de Mecanică ce are scop recreativ și care le poate oferi studenților din facultatea noastră ocazia de a împărtăși anumite talente.

Evenimentul nostru va avea loc Miercuri, 8 Martie, în amfiteatrul M2 al Facultății de Mecanică. Vă așteptăm în număr cât mai mare atât ca participanți, cât și ca spectatori. Promitem un show pe cinste și multe momente frumoase!

Important: Numerele de telefon și emailul vor rămâne confidențiale! Preferăm să îi contactăm pe fiecare dintre voi în parte deoarece vom avea nevoie de câteva detalii despre persoana voastră, dar și despre proba de talent cu care doriți să participați.

Vă rugăm să completați cele 4 secțiuni ale formularului cu cea mai mare atenție! Vă vom contacta în cel mai scurt timp după înscriere!

Scurt regulament:
1. Fiecare concurent va avea la dispoziție 5 minute pentru a convinge juriul format din profesorii facultății noastre și conducerea LSM.
2. Concurenții trebuie să vină pregătiți cu toată recuzita necesară momentului lor artistic.
3. Înscrierea concurentului trebuie făcută până Luni, 6 Martie 2017, ora 22:00.
4. Concurenții vor fi doar studenți ai Facultății de Mecanică.
5. Pentru că juriul o să țină cont și de susținerea primită din public, concurenții au dreptul de a veni cu mai mulți prieteni la eveniment.
6. Chiar dacă un moment va fi interpretat de unul sau mai mulți concurenți, tabăra va fi câștigată doar de reprezentantul echipei respective rămânând la libera lui alegere cine poate beneficia de frumoasa relaxare.

Pentru că vor fi prezenți majoritatea profesorilor Facultății de Mecanică, dar și un număr mare de spectatori, talentul concurenților și susținerea publicului vor decide câștigătorul.

Vă rugăm să reveniți ocazional pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu toate detaliile.

afis concurenti v1