În jur de 100 de studenți au venit la recrutările organizate de noi

Miercuri, 5 octombrie, Liga Studentilor de la Mecanica a organizat o noua sesiune de recrutari de membri. S-au adunat in jur de 100 de studenti doritori sa faca parte din echipa noastra, majoritatea fiind timizi la primul contact cu noi, cei care formam deja acest grup. Pentru a ne da seama daca studentii sunt capabili sau nu sa fie viitori LSM-isi, le-am dat sansa sa se prezinte, sa ne povesteasca despre pasiunile lor, sa ne explice de ce vor sa faca parte din familia noastra si ce proiecte organizate de noi i-au impresionat.

O parte din doritori au venit cu idei fresh, idei frumoase de proiecte, cu povesti impresionante, cu explicatii originale, iar asta ne-a incantat. Au fost insa si studenti care au venit total nepregatiti, fara nicio idee, fara o prezentare pertinenta, fara cunostinte despre noi, care nu si-au dat deloc interesul si au luat in deradere sansa de a se alatura ligii.

Raspunsul il pot afla insa abia marti, la petrecerea organizata de noi in Pub Oxford, langa Palas, incepand cu orele 21:30. Am considerat ca asa ii tinem aproape pe cei care sunt interesati de organizatia noastra si vrem sa le dam raspunsul, fie el afirmativ sau negativ, la o petrecere frumoasa, de bun-venit.

O sa revenim cu un articol cu lista celor proaspeti intrati in echipa noastra.