Conducere

Ababei Alexandru – Presedinte LSM

David Sebastian – Marian – Vice-Presedinte LSM

13575930_10210007151119945_5238066045341758456_oDulceanu Vlad-Florin – secretar LSM

Student în anul III la Facultatea de Mecanică Iași, fac parte din această asociație încă din anul 2014, alegere făcută datorită impresiei bune pe care mi-am făcut-o din descrierea membrilor “veterani” în această asociație și după ce am văzut că prin proiectele lor, membrii Ligii Studenților de la Mecanică au un singur scop, cel de a-i uni pe toți studenții Facultății într-un colectiv care să aibă o relație strâns legată cu conducerea Facultății și cu toți cei ce vor să ne călăuzească spre o carieră de viitor cât mai reușită.

Un alt motiv pentru care am dorit să fac parte din Liga Studenților este faptul că majoritatea proiectelor ce sunt organizate își găsesc fundamentul în pasiunea comună pe care o am și o au la rândul lor toți membrii, pasiunea pentru mecanică și autovehicule. Este uimitor cum un grup de studenți reușește să organizeze unul dintre cele mai mari evenimente auto din România, un proiect care reușește să adune oameni din toate colțurile țării, anume Expo & Burn.

Încă de la început am fost pasionat și de latura psihologică, de ceea ce ține de dezvoltarea personală a unui om și cum aceasta este puternic influențată de colectivul din care face parte. În acest sens am fost unul dintre fondatorii proiectului “Orientarea Tinerilor în Cariera”, proiect ce are la bază limbajul verbal și non-verbal pe care îl folosim zilnic și cum acesta ne poate ajuta în construirea unei cariere reușite. De asemeni și prin intermediul statutului meu în Liga Studenților încerc să îi motivez pe studenții noi din cadrul asociației și încerc să le ofer cât mai multe din experiența mea proprie acumulată în cadrul Ligii Studenților.

Nu regret nici o clipă alegerea făcută, cea de a face parte din această asociație și țin să îi mulțumesc Ligii și membrilor ei pentru toate clipele frumoase pe care mi le-a oferit și pentru toate cunoștințele acumulate în cadrul ei.